TAK !!!

2. april 2017

STORT tak til de mere end 400 virksomheder, der har hjulpet os med at skabe Acaao – uden Jer kunne vi aldrig have bygget et så fremragende system, som Acaao er blevet.

For ca. 3 år siden opstod idéen. Vi fik ret hurtigt fat i medarbejdere, der ville være i stand til at løfte systemet op på allerhøjeste niveau. Og så gik vi ellers i gang med at arbejde – i rigtig mange timer. Undervejs er systemet og hele konceptet løbende blevet forbedret, så det nu, hvor det rammer markedet, er langt bedre end vi havde turde håbe på, da vi startede det hele op. Alle dem, vi har vist systemet til har sagt, at det er det suverænt mest brugervenlige system, de nogensinde har prøvet – og det gælder både systemets hjemmeside, booking-, kalender- og kassesystem, timeregistrering og webshop.

Brugervenlighed er i det hele taget vores hjertebarn. Vi har bygget alt, så alle kan finde ud af det og vi glæder os utrolig meget til at høre, hvad I synes om at arbejde med et system, der er så nemt at bruge.

Systemet er lavet i responsivt design. så I kan bruge alle online løsninger på både mobil, tablet og PC.

Med i systemet får man også Acaao Members Club, hvor I vil have muligheden for, uden ekstra omkostninger, at annoncere og få besparelser på indkøb fra leverandører.

Vi håber, I vil tage rigtig godt imod Acaao.

KONTAKTINFORMATION

Acaao Danmark

Telefon 425 88 333

E-mail info@acaao.dk

Nylandsvej 1

4622 Havdrup

En del af BeArt designs

CVR-nummer 32204392