ACAAO OG IVÆRKSÆTTERE

Acaao skal være for alle: Et online fællesskab, hvor virksomheder fra forskellige brancher og lande hjælper hinanden med at forbedre hinandens online tilstedeværelse.

Der bliver til stadighed bygget funktioner ind i systemet, i takt med vores kunders ønsker. Iværksættere kan, som alle vores andre kunder, bede om at få lavet specifikke funktioner, som vi vil lave, hvis det er noget flere kunder kan bruge. På den måde er det muligt at få udviklet mange funktioner til en ekstrem lav pris, fordi der er mange om at betale.

Du kan hjælpe os, med at hjælpe dig. Kontakt os, hvis du vil være med til at udvikle funktioner og sektioner til din branche.

HVAD KAN ACAAO GØRE FOR DIG

Når du som iværksætter skal ud og fortælle potentielle kunder om dit produkt, er det vigtig med en god hjemmeside. Hjemmesiden kan du f.eks. bruge på kundemøder, eller når du skal ud og markedsføre dig, hvor det er helt oplagt at bede interesseret om at besøge din hjemmeside for at få yderligere information.

Men idag er det ikke nok "bare" at have en hjemmeside. Nutidens kunder forventer, at din hjemmeside er både brugervenlig, har et godt indhold og en klar og tydelig kommunikation.

Alle de udfordringer har Acaao gjort noget ved !

I Acaao Iværksætter er der indbygget en masse funktioner, som du frit kan benytte, så de passer til din virksomhed:

• Hjemmeside

• Online bestillingssystem

• Kalender til kunde- og aftalestyring

• Kassesystem med lagerstyring

• Webshop

• Acaao CMS til let kontrol af din forretning

• Hotline med generelle råd om salg og markedsføring

For hele tiden at være rustet til konkurrencen og kundernes krav, bliver Acaao løbende opdateret og opgraderet. Det betyder, at du altid har et system der er up to date og aldrig bliver forældet !

Webmaster+

Som iværksætter bør du overveje at tilkøbe webmaster+, hvor du blandt andet kan få hjælp til salg og markedsføring.

Tilkøb Webmaster+ til dit Accao system og benyt dig af følgende ydelser:

• Redigering af tekster på din hjemmeside

• Hjælp til at få bedre indhold på din hjemmeside

• Gode råd til salg og markedsføring samt forhandling af gode priser hos diverse medier (f.eks. TV2, the Voice og diverse dagblade).

Herudover kan Webmaster+ tilbyde skarpe priser på produktion af reklamemateriale, som f.eks. webvideoer, produktvideoer, reklamefilm og indhold på din Facebook side.

Besøg Evoeasy/Acaao er mere end Acaao

Vi har lavet Acaao, så det er nemt at integrere med udvalgte 3. parts løsninger, som f.eks. regnskabsprogram og betalingsterminal.

Vores samarbejdspartnere er blandt de bedste indenfor deres fag og de leverer alle toppen af tillægsprodukter til dit online system.

Mangler du services, som vores samarbejdspartnere tilbyder, så kontakt dem og hør, hvad de kan gøre for dig og din virksomhed. Det er helt uforpligtende.

KONTAKTINFORMATION

Acaao Danmark

Telefon 425 88 333

E-mail info@acaao.dk

Nylandsvej 1

4622 Havdrup

En del af BeArt designs

CVR-nummer 32204392