ACAAO HJEMMESIDE

For at lave det bedste og mest brugervenlige hjemmesidesystem, har mere end 400 virksomheder været med i udviklingen af Acaao hjemmeside.

Acaao gør lidt ekstra

FOR DINE KUNDER

Dine kunder bliver mødt af en flot og moderne hjemmeside, hvor de nemt finder det, de søger – uanset om de bruger PC, tablet eller mobil.

Kan nemt finde det de søger

FOR DIT PERSONALE

Dit personale kan nemt og hurtigt rette i tekster og billeder og lave nyt indhold.

Kan nemt lave rettelser

FOR DIG

Hjemmesiden præsenterer din virksomhed på en god måde på både PC, tablet eller mobil. Dermed er der større chance for, at de besøgende vælger at købe hos dig.

Større chance for flere kunder

En Acaao hjemmeside
Giver flere kunder og besparelser
Det kan ses på bundlinien

Acaao giver dig mere

Se de lækre funktioner der er med i Acaao

 • Professionelt responsive design

  Uanset om dine kunder bruger tablet, pc, smartphone eller andet, vil din hjemmeside være brugervenlig med et professionelt udseende.

  Brugervenligt CMS

  Systemet bag hjemmesiden er specialdesignet med fuld fokus på brugervenlighed, så alle kan finde ud af det.

  Modulsystem – byg dine sider som du vil

  Hjemmesiden er opbygget i moduler. Bare vælg det modul du vil bruge og træk det til den ønskede placering. Gentag indtil din hjemmeside har alle de ønskede moduler.

  Indhold

  Noget af det vigtigste på din hjemmeside er dit indhold. Systemet indeholder derfor en lang række moduler, der sikre en flot præsentation af dit indhold.

  DRAG AND DROP

  Næsten alle funktioner du skal bruge til at redigere dine sider er et simplet drag and drop system. Flyt rundt på knapper, en menuen og meget mere.

  Sider

  Opret alle de sider og undersider du har brug for, med et enkelt klik. Organiser siderne med drag and drop, også dine undersider i drop down menuen.

  SIDE REDIGERING

  Rediger, aktiver, de-aktiver og slet sider med få klik. Skal du f.eks. redigere tekst, skal du bare klikke på teksten og skrive. Du ser siden som dine kunder gør.

  Sliders

  Ønsker du store billeder på din hjemmeside, findes der mange muligheder med alle de sliders systemet indeholder. Tilpas hastighed for billede skift og måden billedet skifter på.

  Skift farver som du vil

  Du kan nemt skifte farverne på din hjemmeside og gemme forskellige farve temaer til specielle lejligheder, som f.eks. Black Friday eller Jul.

  Nyhedsbrev

  Dine besøgende på hjemmesiden kan skrive sig op til dit nyhedsbrev. Med nyhedsbrevs-funktionen kan du udsende nyhedsbreve til alle eller nogle udvalgte abonnenter.

  NYHEDER

  Fortæl dine kunder om nye tiltag, services, produkter eller andre spændende ting vedrørende din virksomhed.

  SOCIALE MEDIER

  Hold fast på dine kunders interesse. Bed dem om at følge dig på Facebook, Instagram, Twitter eller andre sociale medier. Med ét klik på hjemmesiden holder I kontakten.

  Formularer

  Vælg mellem de forskellige formular moduler, så din kunder let kan kontakte dig.

  Services og produkter

  Opret services og produkter uden besvær. Indsæt tekster, billeder, pris, mm. Systemet opretter selv siden til servicen eller produktet.

  Prisliste

  Opret din prisliste og systemet udfylder selv din prisliste. Opret, rediger, de-aktiver eller slet en service eller et produkt og din prisliste er automatisk opdateret.

  Tilbud og anden punktuel information

  Har du tilbud eller anden information du vil vise fra tid til anden, behøver du blot at aktivere eller de-aktivere et modul.

  GOOGLE MAPS

  Vi sætter et kort fra Google Maps på din hjemmeside, så dine kunder altid kan finde dig.

  Åbningstider

  Indtast dine åbningstider og helligdage og vælger nogle af de moduler, der automatisk viser åbningstider. Så vil dine kunder altid kunne se, hvornår du har åbent.

  Galleri

  Systemet tilbyder flere forskellige typer gallerier. Du kan oprette så mange du vil, på forskellige sider eller under sammen menupunkt med drop down menu.

  Tilpas hjemmesiden til din VIRKSOMHED

  Du kan altid fjerne eller tilvælge funktioner og features, så de passer perfekt til din virksomhed.

  SØGEMASKINEOPTIMERING

  Optimer let dine sider, services og produkter i søgemaskinerne, ved at bruge vores simple meta titel, meta beskrivelse og meta søgeords værktøj.

  E-mail

  Vi tilbyder alle vores brugere e-mail systemet Microsoft Exchange, der er sikkert og brugervenligt. 3 e-mail pr. virksomhed, tilkøb er muligt for kun 10 DKK pr. e-mail adresse / mdr.

  Sprog

  Du kan fortælle om dine services og/eller produkter på de sprog du ønsker. Opret sproget i CMS og skriv dine tekster, på de ønskede sprog.

  Betingelser og politik

  Systemet inkluderer standard cookie-og privatlivspolitik, og standard salgs- og leveringsbetingelser, så du sparer penge på advokat.

 • Acaao Members Club er en helt ny form for tilføjelse til online systemer, hvor du kan oprette målrettede tilbud til både private og virksomheder. Det betyder mersalg og nye kunder.
  Vi har lavet aftaler med en række leverandører, der giver gode rabatter til dig, der har et Acaao abonnement. Dermed kan du spare penge på dine indkøb.
 • Acaao har en helt speciel service, der er med til at fremtidssikre dit system. Når vores kunder kommer med en god idé til forbedring af Acaao systemet eller hjemmesiden og det også kan bruges af andre, bygger vi det gratis. Det kan være en idé til både design eller funktioner. Kontakt Acaao, hvis du har en idé til, hvordan vi kan forbedre dit/vores system.
  Alle virksomheder i Acaao, uanset brancher eller lande, kan benytte sig af denne service. Herved kommer der løbende opgraderinger til dit system eller hjemmeside.
  Vi sørger for, at dit Acaao system og hjemmeside altid et opdateret. Du skal ikke selv huske på at opdatere plug-ins eller betale en programmør for det.
  Med et Acaao online system eller hjemmeside vil din virksomhed være godt rustet – både nu og i fremtiden.
 • Har du spørgsmål, så sidder vores dygtige, servicemindede og løsningsorienterede medarbejdere klar på vores hotline support. Ring og spørg os, og vi vil besvare dine spørgsmål, så du hurtigt kan komme videre.

ACAAO HJEMMESIDE PRIS

Acaao Hjemmeside

 • PRIS FOR OPRETTELSE
 • Fra kr. 0,-
 • ABONNEMENT / MDR.
 • kr. 299,-

Vi laver hjemmesiden for dig. Det eneste du skal gøre er at sende dine tekster og billeder til os. Så sætter vi dem ind og gør hjemmesiden klar til dig og dine kunder.

KUN 3 SMÅ SKRIDT, SÅ ER DU IGANG

1

Kontakt os

Så finder vi sammen den bedste løsning til dig. Tlf 425 88 333

2

Din hjemmeside laves

Det er op til dig, om vi skal sætte din hjemmeside op til dig eller om du selv vil gøre det.

3

Din løsning er færdig !

Hvis vi skal lave det hele, tager det under 1 uge, så er din nye hjemmeside færdig.

Har du spørgsmål er du velkommen til
at kontakte os på telefon 425 88 333

BESTIL DIT ONLINE SYSTEM I DAG

KONTAKTINFORMATION

Acaao Danmark

Telefon 425 88 333

E-mail info@acaao.dk

Nylandsvej 1

4622 Havdrup

En del af BeArt designs

CVR-nummer 32204392